Vi använder oss utav professionella märken och produkter som ger utmärkta resultat och gör Er nöjda!

 

Unite

Hårstärkande serie som håller ihop och levererar. Komplett, genomtänkt och visuell.
En frisörs dröm eftersom att den faktiskt gör skillnad.
Absolut bäst på marknaden tycker vi!


American Crew

American Crew är professionella produkter till alla våra manliga kunder.
Crew lägger sin fokus på män och deras behov. Här hittar du schampo, balsam, olika vaxer, gelé och rakprodukter...


Wella professionals

Vi använder oss av Wellas färg och toningsystem. Med deras, över 100 års, erfarenhet av branschen är det en självklarhet för oss att vi väljer att jobba med deras färg.
Wella har marknadens bredaste sortiment av färg och med deras gemensamma system för permanenta och semi-permanenta färger får vi större möjligheter att uttrycka våra kreativa idéer. Wella utvecklar och presenterar ständigt nya färgnyanser och andra produkter som hjälper oss att  möta nya trender för att hålla din frisyr levande!


Pur Minerals

Pürminerals är den hetaste mineralmakeupen från USA och  innehåller den absolut högsta kvalitén på mikroniserade mineraler.

Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som
ger bevisade resultat är detta både hudvård och makeup! Formulan är kliniskt testad och innehåller den senaste anti-age:ing teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att reducera och motverka ålderstecken.

Vi på Kristall bär sminket varje dag!


Label.m
Davines

Davines fokuserar på kvalitet. Kvalitet för Davines betyder att kunna skapa de bästa produkterna med stor omtanke och respekt för miljö och människa.
För att detta ska vara möjligt används en hög nivå av naturliga ingredienser vetenskapligt framtagna för att garantera en autentisk och nyskapande känsla.
En stor del av ingredienserna i Davines produkter är plockade från trädgården runt Medelhavet och utstrålar ren fräschhet. Produkterna innehåller bland annat ruccola, morötter, valnötter, tomater, grapefrukt, oliver och kastanjer.
Davines arbetar i symbios med natur och vetenskap, innehåll och stil, människa och kraft.